Un album de nota..10

Vlad Flueraru lanseaza in 10 iulie urmatorul sau album!

Salutare oameni, astazi fac un review pentru albumul “Lua-mi-ai ura” a lui Vlad Flueraru care urmeaza a fi lansat in 10 iulie.

Stiu ca suna ciudat “fac un review” unui album ce urmeaza a fi lansat, daaar inca de cand am aflat ca iese, i-am scris lui Vlad ca-mi trebuie si mie unul. Acum cateva zile mi-a ajuns, insa am avut o perioada destul de aglomerata si am promis ca o sa-l ascult cand am mintea libera.

Cine e Vlad Flueraru?

Vlad Flueraru e un artist din Targu Mures de care am auzit acum vreo 4-5 ani la contestul organizat de Deliric, tin minte ca participasem si eu fiind chiar la inceputul acestui drum. La contestul acela am auzit multi rapperi care au evoluat si in prezent au concerte (Pietonu, Jianu, etc.), mi se pare awesome ca am fost acolo printre ei chiar daca nu aveam cel mai profi sound. In fine, cu Vlad m-am intalnit si anul trecut la Airfield, tin minte ca in perioada aceea a scos un beat-tape misto si i-am spus ca-mi place mult si sa se tina de treaba. Tot cu Vlad m-am intalnit luna trecuta la concertul Transilvania Music din Targu Mures, unde a venit impreuna cu Metonim, Boga si brigada lui. A fost chiar fain, am schimbat pareri despre muzica si stiluri si ne-am promis ca o sa tinem legatura “ca doar suntem aproape”.

Cum e albumul?

Inainte sa zic de piese, n-am cum sa nu remarc “ambalajul”. Mi se pare atat de misto coperta din lemn si artwork-ul incat n-am cum sa nu le mentionez. E original, e genu’ ala de album la care ii dai play noaptea la 23:00 cand esti “tu cu tine”, torni un pahar de vin si te bucuri de muzica. Dupa il pui inapoi in carcasa si-l asezi in vitrina. Pana acum l-am ascultat de 2 ori cap-coada, imi place textul, felul de a scrie si comparatiile gandite.

Tot ce pot sa spun e ca merita sa-l ai, trage-ti de la gura un pachet de tigari sau o seara in oras si bucura-te de muzica.

Nu pot sa dau mai multe spoilere pentru ca doar in 10 iulie apare pe youtube, dar daca nu-l iei, macar da atunci un share, oamenii care-si fac treaba bine merita sa traiasca din asta.

Daca vrei si tu un album, contacteaza-l pe Vlad Flueraru!

Aici il gasesti pe Boga

Aici il gasesti pe Metonim

Daca ai comandat deja albumul lasa un comentariu aici, ne vedem pe facebook! 🙂 Weekend fain!

By | 2017-07-09T16:35:03+00:00 July 7th, 2017|Voica recomanda|0 Comments

Leave A Comment

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.voicamusic.ro/un-album-de-nota-10
YOUTUBE
YOUTUBE
INSTAGRAM