Pozitiv, indiferent de ce se intampla in jur

Mereu pozitiv, nu ma prea stresez..

In ultimii ani in care am alergat ca un disperat dupa lucrurile pe care mi le doresc, am invatat cat de important e sa te menti pozitiv. In general exteriorul si lucrurile care ti se intampla, reflecta interiorul tau. Da, stiu.. Suna ciudat ca de cele mai multe ori intamplarile din exterior sunt reflexia conflictelor tale interioare.

De regula ma autocaracterizez ca fiind “cea mai calma persoana pe care o cunosc” 🙂 Nu-mi place sa ma gandesc mult la anumite probleme incercand sa le caut o rezolvare, las totul mult mai simplu:

  • Daca sunt probleme care se pot rezolva inseamna ca nu am de ce sa ma stresez, pentru ca le voi rezolva.
  • Daca sunt probleme pe care nu le pot rezolva inseamna ca nu am de ce sa ma stresez pentru ca nu le pot rezolva.

Tot ce tine de mine e sa fac treaba bine si sa traiesc prezentul. E ok sa-ti faci planuri de viitor, dar gandeste-le schematic, nu pune accentul pe detalii si nu trai in trecut.

Un exemplu potrivit:

  • Daca vrei ca intr-un an sa ajungi intr-un anumit punct, seteaza-ti obiectivele si lucrurile pe care ar trebui sa le faci pentru a ajunge acolo. Nu te gandi cum se vor intampla sau in ce ordine, o vorba veche zice “socoteala de acasa difera intotdeauna de cea din targ”.

Traieste clipa, e cel mai important, poti oricand sa mori si cand spun asta lumea o ia in gluma. Totul e atat de imprevizibil incat nu pot fi sigur nici macar de faptul ca voi apuca sa public articolul asta.

Bucura-te de viata, lasa problemele si nu lasa chestiile marunte precum o nota proasta la scoala, un examen, o despartire sau o perioada nasoala sa te intristeze.

Nu-s vreun guru tibetan, sunt om si mi-e la fel de greu sa le tin piept problemelor, dar imi place sa zambesc si sa le las sa treaca pe langa mine mentinandu-ma pozitiv.

Ahahahahah. Ziceam mai sus “un examen”, nu bateam apropo la articolul in care ziceam cat de nasol e sa incerci sa inveti in 2 saptamani ce n-ai invatat in 4 ani pentru ca am stiut la bac.

So, se poate fi bagabont 4 ani si sa tragi tare sa-i iei din urma pe multi care au mers zilnic la scoala.

V-am pupat, absolventilor! Ahahahhah, ne vedem pe facebook.

By | 2017-07-02T19:17:28+00:00 July 2nd, 2017|Lectii de viata|0 Comments

Leave A Comment

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.voicamusic.ro/pozitiv-indiferent-de-ce-se-intampla-jur
YOUTUBE
YOUTUBE
INSTAGRAM