Poti sa reusesti! – Based on a True Story

Cum am inceput?

hahahah

Facebook-ul mi-a amintit ca am postat poza asta in 2013, adica acum vreo 4 ani.
Tin minte pana si azi acea zi, a fost una dintre zilele alea cand viata iti ofera “recompensele” motivatiei si timpului  investit in ceva.

Tin minte ca se facea cam un an de cand m-am apucat de muzica si pistonam pe toata lumea cu pareri si sfaturi. Gasisem pe internet niste baieti de la mine din oras care faceau muzica si i-am exasperat cu mesaje.

Sunam naspa, eram la nivelul ala de dinainte de a fi incepator, nici naiba nu ma prea baga in seama. Intr-un final am reusit sa iau legatura cu RimeZic si baietii de la OldRecors care mi-au zis “la cat bate ceasul” si care-i treaba cu muzica asta. Nici nu “picam pe beat”, era o harababura, dar motivatia si dorinta de a face treaba asta a compensat. Cand m-am apucat de muzica, cantam cu inca 2 prieteni, eram groaznici, puneam cuvinte doar sa rimeze. Inregistram pe un microfon de live pe care-l pasam de la unul la altul, ca sa va faceti o idee de nivelul de atunci. Nu pot sa ma plang, har Domnului am prins era internetului, o multime de tutoriale si ca sa lucrezi aveai nevoie doar de un laptop.

Motivatie

Dupa multe luni de discutii pe facebook si piese naspa inregistrate acasa, am reusit sa ma intalnesc si personal cu Rimezic, Serban si Rapaus. In ziua aia am fost un aspirator de informatie, eram atat de entuziast ca stau de vorba cu oamenii carora le ascultam piesele incat am invatat o gramada. Mai catre seara am fost la ei la studio, unde am vazut si eu cum e sa inregistrezi o piesa profesional, era alta liga fata de ce faceam eu.

Am ajuns acasa cu un update gigantic de informatie, m-a motivat de 1000 de ori mai mult sa fac treaba asta, si am continuat sa le trimit piese.

Chiar daca a durat mult, chiar daca toti din jur imi ziceau ca nu-i ok, chiar daca doar eu stiam cat de multa dedicare a fost nevoie, n-am renuntat o clipa.

Cateva luni mai tarziu i-am trimis lui RimeZic o piesa pe beatul lui Scarface de la piesa On my block. In sfarsit picam pe beat si avea piesa un film.

Dupa m-am intalnit din nou cu el, si dupa 4 ani facem muzica impreuna si pe langa asta, mi-am facut si un prieten de nadejde. Am invatat o gramada de la el, m-a ferit de multe prostii si am cules multe din experientele lui.

Unde voiam sa ajung de fapt e ca poti sa ajungi tot ce-ti doresti. Daca atunci mi se parea awesome doar sa stau de povesti cu ei, astazi lucrez cu ei si am alte obiective, dar a fost a dracu de lung si de greu drumul.

Nu-ti pune limite, motiveaza-te si lucreaza cat de mult poti si intr-o buna zi vei ajunge unde iti doresti. Astazi imi dau seama ca n-am parcurs poate nici jumatate din drumul meu si ca mai am mult de alergat pana sa ajung unde vreau.

E misto, dai de oameni faini, patesti multe chestii, insa cand tragi linie nu-ti pare rau ca ai facut ceea ce ti-ai dorit.

Trebuie doar sa muncesti pentru ce-ti doresti!

Piesa Visul meu vine oarecum dintr-o frustrare, vazand in multi o plafonare in gandire. Putini au curajul sa isi asculte sinele si sa faca realitate ceea ce altora li se pare imposibil. E o motivatie pentru cei care-si urmeaza visul si un indemn pentru cei care inca n-au facut-o deja. Tine doar de tine cat de imposibil e, dar chiar poti sa reusesti.

O doza de nebunie, doua linguri de sare, un praf de noroc si multa munca pana da in clocot.

V-am pupat, o saptamana frumoasa!

By | 2017-07-24T15:53:54+00:00 July 24th, 2017|Personal|0 Comments

Leave A Comment

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.voicamusic.ro/poti-sa-reusesti-based-true-story
YOUTUBE
YOUTUBE
INSTAGRAM