Loading...
Muzică 2018-04-24T22:50:05+00:00

Muzică

 

Hai să vorbim puțin despre familia mea..

Fac muzică de ceva timp, dacă aș spune că o fac de mulți ani, cei care o fac de 30 de ani ce ar trebui să spună?!

Oricum, pot spune că povestea asta a prins contur din momementul în care am zis “noi suntem Transilvania Music“, motiv pentru care mai jos puteți găsi toate piesele deja lansate împreună cu un comentariu referitor la perioada/contextul în care a ieșit acea piesă.

Data de 25 aprilie 2017 va rămâne probabil mereu întipărită în memoria mea. E data la care am lansat “Visul Meu”, primul single încărcat pe youtube. Am scris piesa asta prin vara lui 2016 cred, a stat la naftalină cam o jumătate de an și în timpul unei sesiuni de înregistrări în iarnă, m-am hotărât să o scot următoarele luni împreună cu videoclip, pagină de facebook și site. Piesa e pe cât de simplă, pe atât de deep și te îndeamnă să-ți urmezi pasiunile indiferent de greutăți sau de ce spun oamenii din jurul tău.

Pace Pentru Frați este prima piesă de pe canalul nostru de youtube, dar și video-ul cu cel mai mare număr de vizualizări. Pe atunci nu mă știam atât de bine cu GNOSTIC, nu cred că vorbisem vreodată, dar știam unul de existența celuilalt. Știam de la RimeZic că urmează să filmeze un clip, însă nu aveam prea multe detalii. M-a sunat într-o zi după ce am ieșit de la liceu și ne-am întâlnit să filmăm câteva cadre, iar la scurt timp piesa a fost pe net.

Damn. Piesa asta m-a spart de la GNOSTIC.

Grozilla pe producție.. nu știu prea multe din spatele piesei, dar îmi face plăcere să-i dau play în zilele în care e soare și tot ce vreau e să ies din casă la o plimbare sau să stau de vorbă cu un amic din copilărie.

GNOSTIC s-a băgat în concursul organizat de NCTK în aprilie 2016. N-a luat vreun premiu, însă țin minte că s-a remarcat printre mulți alți MC-ii participanți.

Eu m-am ocupat de montaj, cu siguranță era loc de mai bine.

Străin printre cunoscuți s-a filmat într-o seară de vară și a fost primul track lansat de pe mixtape-ul BLE$TECUVANTAT. Abia atunci începusem să ne cunoaștem între noi, sau oricum în perioada aia. A fost super la filmări, țin minte că m-am ocupat intens ulterior de promovarea piesei.

GNOSTIC | CINO

GNOSTIC revine cu o nouă piesă de pe mixtape! Baaaang!

Sound fresh ca portocalele!

Yay! Poveste lungă în spatele piesei..

Acum câțiva ani aveam în plan să fac cu RimeZic o piesă de vară, însă lucrurile nu s-au întâmplat așa cum mă așteptasem și conjunctura a făcut să amânăm acel proiect pentru alt an. Țin minte că îmi povestea RimeZic că o să scoată el o piesă “O zi de vară” anul următor, însă totul era destul de vag. În primăvara imediat următoare mi-a povestit despre proiect și m-a invitat pe piesă, însă nu mă așteptam să fie o piesă asemeni celei pe care o putem asculta azi pe youtube (în 2 variante de montaj). De ce 2 variante? Din greșeală. Pentru că s-au ocupat 2 persoane de montaj, urma ca la final ambele variante să fie urcate pe youtube ca video privat și ca în final să rămânem la una, însă greșeala a fost când una dintre variante a apărut din modul privat în modul public iar lumea a început să o distribuie. La început îmi plăcea prima variantă, acum îmi place mai mult a doua. Habar n-am, așa a trebuit să fie. Mulțumesc tuturor care au dat share, doar datorită lor a sărit de 20 000 de views.

OCTOMBRIE M.A.I | GNOSTIC

Piesa are o poveste aparte!

Misto, bruh!

Baaaang #liliecii! Primul proiect Transilvania Music

Am scris, am tras, am filmat și a ieșit piesa, Wrex a avut mai mult de muncă la montaj. Piesa a fost difuzată la Mic Check pe Radio Guerilla, iar vizualizările au crescut de la sine.

#liliecii e prima piesă dintr-un șir de colaborări care sper să nu sfârșească vreodată.

RimeZic a lansat “Ce mă pui să fac…”

Beat-ul piesei a trecut și pe la mine însă nu a stat prea mult, am avut câteva încercări de a scrie ceva pe el, însă fără folos.

Cât despre piesă, îmi place filmul și remarc câteva bucăți din text care mi se par marfă!

Clip nou sub sigla Transilvania Music

Probabil cea mai interesantă colaborare de pe mixtape-ul BLE$TECUVANTAT pentru piesa Reprezint Transilvania cu RimeZic și Dj Wicked.

Am ajuns în Cluj undeva înainte de ora 12:00 și am terminat filmările pe la ora 21:00. Multă oboseală, însă a meritat din plin! Piesa a primit un feedback foarte bun din partea publicului și personal e una dintre favoritele mele de pe mixtape.

Grozilla a lanasat un remix al piesei “E sanatos” cântată de Macanache.

Maca și-a arătat aprecierea față de proiect lăsând un emoticon în rubrica de comentarii.

Big up!

GNOSTIC – BLE$TECUVÂNTAT

17 track-uri, 17 stări

Materialul ăsta îmbină albumele alea vechi de pe vremuri cu sound-ul din 2017, sau cel puțin mie asta-mi transmite. Te las pe tine să-l descoperi!

GNOSTIC  e un artist talentat și mă bucur că am ocazia să lucrez cu el.

Muzica #amceamaitarefamile #transilvaniamusic

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.voicamusic.ro/muzica
YOUTUBE
YOUTUBE
INSTAGRAM