Bac sau “Cum sa inveti in 2 saptamani ce n-ai invatat in 4 ani”

“Bac” sau “Cum sa inveti in 2 saptamani ce n-ai invatat in 4 ani”

Cu siguranta nu la toata lumea e asa, majoritatea vor sa faca o facultate si au nevoie de o medie mare la bac. Asta explica cel putin banii parintilor aruncati pe meditatii si timpul pierdut incercand sa inveti chestii care probabil n-o sa-ti fie de folos vreodata.

Eu nu m-am stresat/nu ma stresez ca vine bacul, dar observ ca mai mult se streseaza cei din jurul meu pentru mine. In ultimele saptamani cu oricine ma vedeam imi reamintea ca am bacul si o zicea de parca s-ar termina lumea.

E un examen si atat, probabil ca daca il dadeam din niste materii care imi starneau interes sau care reprezentau ceva pentru mine il tratam mai serios.

Niciodata nu mi-a placut la scoala si am profitat din plin de fiecare oportunitate de a pleca de la ore, de pe a 10-a n-am mai fost nici cu ghiozdanul la scoala. Dar a trecut, n-am ramas cu prea multe dupa si nici n-as mai repeta experienta :))

M-am saturat sa pornesc facebook-ul/instagram-ul/snapchat-ul si sa vad ca toata lumea-si face poze cum invata din greu si cum se plange ca vine bacu’. Opriti-vaaaaa!

P.S: Lasa un comentariu cu ce crezi ca pica la subiectu 3 la Romana :))

Spor la invatat!

 

By | 2017-06-24T12:44:39+00:00 June 24th, 2017|Personal|5 Comments

5 Comments

 1. un prieten June 24, 2017 at 1:49 pm - Reply

  Luceafarul!

  • Voica June 25, 2017 at 12:16 am - Reply

   N-ar fi rau 🙂 Sa nu pice avioane dinalea ca Iona. Leoaica tanara iubirea. Riga Crypto :))))

 2. Nush June 24, 2017 at 9:19 pm - Reply

  Ceva Bacovia

 3. […] Ziceam mai sus “un examen”, nu bateam apropo la articolul in care ziceam cat de nasol e sa incerci sa inveti in 2 saptamani ce n-ai invatat in 4 ani pentru ca am stiut la […]

Leave A Comment

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.voicamusic.ro/bac-cum-sa-inveti-2-saptamani-ce-n-ai-invatat-4-ani
YOUTUBE
YOUTUBE
INSTAGRAM