Am ajuns la radio

Radio Atlas FM a difuzat astazi piesa “O zi de vara”

N-am mai postat de ceva vreme, dar azi am un motiv de lauda. “O zi de vara” a fost difuzata astazi la radio Atlas FM.

E una din ultimele zile de vara, dar cum soarele inca arde, “O zi de vara” inca se asculta. Am facut piesa asta impreuna cu RimeZic si Diana Trif in vara lui 2016 si fara un buget de promovare, s-a ridicat la un numar destul de mare de vizualizari. Nu ca ar conta in mod deosebit numerele sau m-ar ajuta in vreun fel, dar contribuie intr-o oarecare masura la motivatia si implinirea mea sa stiu ca ajunge la un numar cat mai mare de oameni.

Deja stiti povestea, a fost peste tot vara trecuta, ati aruncat cu share-urile in ea si a crescut vazand cu ochii. Motiv pentru care nu ezit sa multumesc de fiecare data.

Cateva cadre au fost filmate si la Atlas FM, pe aceasta cale ii multumesc lui Radu pentru ajutorul acordat, urmand ca ulterior sa fie difuzata.

Astazi, dupa un an de la lansare, piesa a fost difuzata din nou.

Nu sunt ascultator de radio, prefer sa-mi selectez singur muzica pe care vreau sa o ascult. Dar nu toata muzica de la radio e naspa, in sensul ca stie deja toata lumea ca e adaptata pentru tot omul de rand, de la copii de 3 ani pana la batrani de 70+. Nu asta-i problema, nu te obliga nimeni sa asculti radio, insa pe langa cele nisate pe anumite genuri precum Guerilla, etc., dintre celelalte recomand Atlas FM. Nu o fac pentru ca mi-au difuzat piesa, ci pentru ca printre altele, promoveaza si muzicieni care n-au deja un “nume” sau o piesa cu sute de mii de accesari. Daca asculti radio cand mergi cu masina, incearca si Atlas FM.

Multumesc inca o data echipei! Pe mine ma puteti gasi pe facebook, maine e ziua mea.. nu dau de baut 🙂

V-am pupat, sa aveti o saptamana productiva, chiar daca s-apropie weekendul!

P.S.: Daca vrei sa stii povestea din spatele fiecarei piese, am o categorie speciala in site, o poti gasi cu un click aici.

By | 2017-08-30T17:28:04+00:00 August 30th, 2017|Voica recomanda|0 Comments

Leave A Comment

Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.voicamusic.ro/ajuns-la-radio
YOUTUBE
YOUTUBE
INSTAGRAM